Salát z drůbežích jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 18 g
- Sodík 681 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 7 mg
- Draslík 1685.2 mg
- Vláknina 11639.8 mg
- Vitamín A 11639.8 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 77.9 mg
- Vitamín E 5.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 37.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Játra pokrájíme na větší kousky, orestujeme 3 minuty na rozpáleném oleji.
-
2
Přilijeme 50ml octa z cherry a restujeme ještě 1 minutu.
-
3
Špenát omyjeme a naskládáme na servírovací talíř.
-
4
Polijeme zbytkem octa.
-
5
Poklademe restovanými játry a kousky rajčat.
-
6
Osolíme a opepříme.