Burgundské fondue

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1500 g Hovězí plec
  • 234.8 ml Olej arašídový (podzemnicový)
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 802 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 58 g
  • Sodík 189 mg
  • Bílkoviny 66 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 190 mg
  • Draslík 906.5 mg
  • Vláknina 61.5 mg
  • Vitamín A 61.5 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 6.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso odblaníme a zbavíme tuku, pokrájíme na kostky o velikosti 2x2 cm veliké, osolíme a opepříme.

  • 2

    Nádobu na fondue vytřeme rozkrojeným česnekem a naplníme olejem.

  • 3

    Nádobu přendáme na ohřívač.

  • 4

    Stolovníci si opékají v oleji jednotlivá sousta dle své libosti.

Komentáře k receptu