Burgundské fondue
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 802 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 58 g
- Sodík 189 mg
- Bílkoviny 66 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 190 mg
- Draslík 906.5 mg
- Vláknina 61.5 mg
- Vitamín A 61.5 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 6.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso odblaníme a zbavíme tuku, pokrájíme na kostky o velikosti 2x2 cm veliké, osolíme a opepříme.
-
2
Nádobu na fondue vytřeme rozkrojeným česnekem a naplníme olejem.
-
3
Nádobu přendáme na ohřívač.
-
4
Stolovníci si opékají v oleji jednotlivá sousta dle své libosti.