Ražniči z hovězího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 26 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1500 g Hovězí plec
  • 200 g Cibule
  • 80 g Šalotka
  • 6 g Bazalka
  • 100 ml Olej olivový
  • 1 špetka Tymián čerstvý
  • 1 špetka Majoránka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 625 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 153 mg
  • Bílkoviny 67 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 190 mg
  • Draslík 999.2 mg
  • Vláknina 1192.8 mg
  • Vitamín A 1192.8 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.8 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a papriky pokrájíme na větší kousky.

  • 2

    Šalotku nakrájíme na drobné kousky.

  • 3

    Maso, olej, zeleninu a bylinky smícháme dohromady, mísu zakryjeme fólií a necháme marinovat přes noc v chladničce.

  • 4

    Kousky marinovaného masa a zeleniny napichujeme na špejle a špízy necháme grilovat 3 minuty z každé strany.

Komentáře k receptu