Hovězí vařené na niti
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 69 g
- Sodík 1430 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 84 mg
- Draslík 812 mg
- Vláknina 4546 mg
- Vitamín A 4546 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu očistíme a pokrájíme na větší kousky.
-
2
Přisypeme koření a přidáme bylinky.
-
3
Zalijeme vodou a přisypeme sůl.
-
4
Uvedeme k varu a vaříme 50 minut.
-
5
Poté vložíme maso na jednom konci pevně ovázaném nití.
-
6
Zavěsíme na vařečku položenou přes hrnec.
-
7
Vaříme 20 minut.
-
8
Vařené maso servírujeme pokrájené na plátky s oblohou z vařené zeleniny.