Treska na olivách a bílém víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 901 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 67 g
- Sodík 4120 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 92.5 mg
- Draslík 1137.8 mg
- Vláknina 28059.4 mg
- Vitamín A 28059.4 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.9 mg
- Vitamín E 4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce tresky urovnáme do nízké zapékací mísy, polijeme olejem, osolíme, opepříme, posypeme fenyklem a nakonec přelijeme bílým vínem.
-
2
Mísu vložíme do středně vyhřáté trouby a tresku pečeme 15-20 minut. Poté přidáme vypeckované černé olivy a pečeme ještě 5 minut.
-
3
Pokrm podáváme horký, ozdobený plátky omytého pomeranče (nebo citronu).