Kořeněná kapusta na rajčatech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 207 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 11 g
- Sodík 250 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 969.9 mg
- Vláknina 10631.2 mg
- Vitamín A 10631.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 137.1 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapustu spaříme a nasekáme na nudličky, rajčata nakrájíme na čtvrtky, oloupané uvařené brambory nakrájíme na plátky a osolíme špetkou soli.
-
2
Kapustu osmažíme na oleji v hlubokém rendlíku. Když kapusta zezlátne, vsypeme sůl, koření, rajčata, vlijeme vodu a pod poklicí dusíme. V závěru dušení vmícháme brambory do kapusty, necháme chvíli prohřát a podáváme.