Cotriade z bretaňských přístavů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 806 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 46 g
- Sodík 405 mg
- Bílkoviny 78 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 296 mg
- Draslík 1719.7 mg
- Vláknina 6454.5 mg
- Vitamín A 6454.5 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18 mg
- Vitamín E 4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a pokrájíme, poté necháme osmahnout na rozpáleném másle. Restujeme do zezlátnutí, poté přilijeme 1 l vody.
-
2
Přidáme oloupané a pokrájené brambory a svazek bylin. Osolíme, opepříme, vaříme do změknutí brambor.
-
3
Ryby vykucháme, šupinatým oškrábeme šupiny. Přidáme do vývaru a povaříme 10 minut.
-
4
Vařenou zeleninu přendáme na servírovací talíř, překryjeme rybami.
-
5
Polévku servírujeme v miskách.