Vařená rýže k rybám
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 302 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 10 g
- Sodík 1416 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 283.9 mg
- Vláknina 5010 mg
- Vitamín A 5010 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rýži nasypeme do jemného sítka, propláchneme vodou a necháme trochu okapat. Cibuli nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme rýži, promícháme, přidáme 1 lžičku mleté papriky, zalijeme rybím vývarem, osolíme a vaříme 18-20 minut. Případnou přebytečnou tekutinu slijeme a rýži podáváme k rybím pokrmům.