Zeleninová polévka servírovaná v kokosu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2241 kcal
- Sacharidy 98 g
- Tuky 189 g
- Sodík 785 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 98 g
- Cholesterol 34.5 mg
- Draslík 2298 mg
- Vláknina 96749.8 mg
- Vitamín A 96749.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 50 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupeme cibuli a česnek a nasekáme obojí na drobnější kousky a necháme osmahnout na rozpáleném másle.
-
2
Brambory oloupeme a pokrájíme na větší kostky.
-
3
Smažící se cibuli s česnekem zalijeme vývarem a přidáme brambory.
-
4
Vaříme 20 minut.
-
5
Uvařené brambory rozmixujeme ve vývaru, přidáme smetanu a nasekanou pažitku. Osolíme, opepříme a necháme vychladit.
-
6
Kokosové ořechy rozpůlíme, část dužiny vydlabeme a přidáme do polévky, tu po vychlazení servírujeme v kokosových skořápkách.
-
7
Ozdobíme čerstvým ovocem.