Polévka s rybou a krevetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 611 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 52 g
- Sodík 486 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 165 mg
- Draslík 501.9 mg
- Vláknina 4878.8 mg
- Vitamín A 4878.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.9 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata oloupeme a nakrájíme. Ve velkém hrnci smícháme s nakrájenou cibulí, vodou a citronovou šťávou. Ochutíme solí a pepřem. Přivedeme k varu a na mírném ohni povaříme cca 20 min.
-
2
Přidáme na kostky nakrájené maso a necháme povařit. Nakonec vmícháme smetanu, nasekaný kopr, vyloupané krevety, dochutíme a podáváme.