Rozinková omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 50 g Oříšky piniové
  • 50 g Hrozinky
  • 125 ml Olej olivový
  • 3 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1592 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 159 g
  • Sodík 10 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 47 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 770.8 mg
  • Vláknina 8408 mg
  • Vitamín A 8408 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.8 mg
  • Vitamín E 4.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět česnek nakrájený na lupínky. Přidáme nasekané piniové oříšky a opečeme. Poté přimícháme omyté rozinky a nasekanou petrželku.

  • 2

    Omáčka je vhodná ke špagetám a makaronům.

Komentáře k receptu