Pudinková omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 184 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 5 g
- Sodík 39 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 53.4 mg
- Draslík 14 mg
- Vláknina 40 mg
- Vitamín A 40 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 775.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce smícháme pudinkový prášek, cukr, vejce a trochu mléka. Zbytek mléka vlijeme do kastrůlku a přivedeme téměř k varu. Poté přidáme pudinkovou směs, důkladně promícháme a krátce povaříme. Na dochucení můžeme přidat lžíci brandy.