Rybí filé po asijsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 120 g Rajčata
  • 20 g Olej rostlinný
  • 240 g Filé rybí
  • 0.5 kávová lžička Hořčice
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Zázvor mletý
  • 0.5 kávová lžička Muškátový květ
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 233 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 200 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 233.7 mg
  • Vláknina 3302.5 mg
  • Vitamín A 3302.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.5 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se zázvorem, rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme semen a nakrájíme, petrželovou nať drobně posekáme.

  • 2

    Na oleji v hlubším rendlíku orestujeme cibuli, přidáme česnek, promícháme, přidáme rajčata, muškátový květ, petrželovou nať a sůl. Směs promícháme a podusíme.

  • 3

    V jiném rendlíku podusíme filé na vodě z každé strany deset minut.

  • 4

    Hotové filé na talíři potřeme hořčicí a přelijeme omáčkou. Jako přílohu volíme vařené brambory.

Komentáře k receptu