Rybí filé po asijsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 233 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 11 g
- Sodík 200 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 233.7 mg
- Vláknina 3302.5 mg
- Vitamín A 3302.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.5 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se zázvorem, rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme semen a nakrájíme, petrželovou nať drobně posekáme.
-
2
Na oleji v hlubším rendlíku orestujeme cibuli, přidáme česnek, promícháme, přidáme rajčata, muškátový květ, petrželovou nať a sůl. Směs promícháme a podusíme.
-
3
V jiném rendlíku podusíme filé na vodě z každé strany deset minut.
-
4
Hotové filé na talíři potřeme hořčicí a přelijeme omáčkou. Jako přílohu volíme vařené brambory.