Paprikové vepřové maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 416 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 39 g
- Sodík 210 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 50.4 mg
- Draslík 257.1 mg
- Vláknina 2447 mg
- Vitamín A 2447 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřové maso si nejprve uvaříme ve vroucí vodě na mírném ohni po 30 minut.
-
2
Ve woku na oleji orestujeme připravené maso, vmícháme pastu a boby. Přimícháme proužky paprik, cukr, pepř a sojovou omáčku a prohřejeme.