Čerstvý sladký hrášek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Hrášek
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 10 g Petržel - nať
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 221 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 66 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 386.4 mg
  • Vláknina 15510 mg
  • Vitamín A 15510 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 64.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi v horkém másle rozpustíme cukr.

  • 2

    Přidáme uvařený hrášek, nasekanou petrželovou nať, osolíme, protřeseme a ohřejeme.

Komentáře k receptu