Jablka lásky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 194 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 0 g
- Sodík 42 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 50 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 214 mg
- Vláknina 7600 mg
- Vitamín A 7600 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 72.7 mg
- Vitamín E 9.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cukrový sirup svaříme do sklovita a obarvíme červeným barvivem.
-
2
Jablka omyjeme a napíchneme je na dřevěné tyčky.
-
3
Namočíme je do sirupu a necháme vychladnout na mramorové desce.
-
4
Jablka by měla být karamelem rovnoměrně pokrytá, v případě potřeby je namočíme i několikrát, mezi jednotlivými vrstvami však necháme vždy vychladnout.