Jablka lásky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1000 ml Sirup cukrový
  • 2 ks Jablka
  • 1 balení Potravinářská barva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 194 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 42 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 50 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 214 mg
  • Vláknina 7600 mg
  • Vitamín A 7600 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 72.7 mg
  • Vitamín E 9.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cukrový sirup svaříme do sklovita a obarvíme červeným barvivem.

  • 2

    Jablka omyjeme a napíchneme je na dřevěné tyčky.

  • 3

    Namočíme je do sirupu a necháme vychladnout na mramorové desce.

  • 4

    Jablka by měla být karamelem rovnoměrně pokrytá, v případě potřeby je namočíme i několikrát, mezi jednotlivými vrstvami však necháme vždy vychladnout.

Komentáře k receptu