Mořské plody v zeleninové omáčce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Mořské plody mix
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Rajčata
  • 0.5 ks Petržel kořen
  • 0.5 ks Celer bulvový
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 160 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 250 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 474.8 mg
  • Vláknina 5953.8 mg
  • Vitamín A 5953.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 39.4 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, nasekané stroužky česneku, na kousky nakrájenou petržel a celer.

  • 2

    Přidáme nadrobno nakrájené zmrazené mořské plody, osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou. Nakonec vsypeme omytá, na kousky nakrájená rajčata a vše pod pokličkou dusíme asi 20 minut.

  • 3

    Vhodnou přílohou jsou špagety nebo rýže.

Komentáře k receptu