Mořské plody v zeleninové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 160 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 6 g
- Sodík 250 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 474.8 mg
- Vláknina 5953.8 mg
- Vitamín A 5953.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, nasekané stroužky česneku, na kousky nakrájenou petržel a celer.
-
2
Přidáme nadrobno nakrájené zmrazené mořské plody, osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou. Nakonec vsypeme omytá, na kousky nakrájená rajčata a vše pod pokličkou dusíme asi 20 minut.
-
3
Vhodnou přílohou jsou špagety nebo rýže.