Pohanková mrkev s telecím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 294 g
- Sodík 262 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 59.8 mg
- Draslík 269.3 mg
- Vláknina 10080.5 mg
- Vitamín A 10080.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev vložíme do kastrolu, zalijeme trochou vody. Přidáme bobkový list, pepř, sůl a mrkev, dusíme doměkka.
-
2
Omyté maso nakrájíme na malé kousky nebo na nudličky a osmahneme na cibulce na másle. Vmícháme do mrkve.
-
3
Zvlášť uvaříme doměkka pohanku, rozmixujeme ji a přidáme do pokrmu.