Selská slepičí polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 952 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 33 g
- Sodík 97296 mg
- Bílkoviny 122 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 370 mg
- Draslík 1534 mg
- Vláknina 15300 mg
- Vitamín A 15300 mg
- Vitamín B6 2.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.2 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou slepici dáme vařit do studené vody.
-
2
Asi po hodině varu přidáme nakrájenou a očištěnou zeleninu(mrkev, celer, petržel, cibuli, pórky a kedlubnu). Osolíme, opepříme a vaříme vše doměkka.
-
3
Nakonec do polévky zavaříme domácí ńudle.