Dresink do zeleninových salátů

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 4 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 10 g Feferony
  • 100 ml Olej olivový
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 3 polévková lžíce Hořčice
  • 1 polévková lžíce Vegeta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1055 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 109 g
  • Sodík 82 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 110.2 mg
  • Vláknina 2549.6 mg
  • Vitamín A 2549.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme hořčici, olej, pepř, rozdrcené feferonky, vegetu a žloutek.

  • 2

    Důkladně promíchaný dresink je výborný na veškeré druhy zeleninových salátů.

Komentáře k receptu