Cibule na vínu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 128 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 1 g
- Sodík 14 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 419.4 mg
- Vláknina 8591 mg
- Vitamín A 8591 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve připravíme cibuli, kterou nakrájíme na větší kusy.
-
2
Na pánvi rozpustíme olej a krátce opečeme připravenou cibuli.
-
3
Přilijeme vodu, víno a dusíme doměkka.
-
4
Když je cibule dostatečně měkká, dochutíme chilli omáčkou.
-
5
Cibuli servírujeme společně s jakýmkoliv druhem masa.