Zeleninovo-houbové kuře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 407 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 112 g
- Sodík 141 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 112.5 mg
- Draslík 516.7 mg
- Vláknina 4837.5 mg
- Vitamín A 4837.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté kuřecí maso bez kostí nakrájíme na kousky a zprudka je osmahneme na rozpáleném oleji.
-
2
Přidáme omyté, na proužky nakrájené zelí, očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a předem namočené houby. Vše osmahneme a podlijeme vývarem. Přilijeme sójovou omáčku, víno a povaříme na polovinu objemu šťávy.
-
3
Nakonec do pokrmu vmícháme hrášek a podusíme 5 minut.
-
4
Podáváme s rýží.