Ředkvičkový salát s kukuřicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 123 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 3 g
- Sodík 563 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 7.2 mg
- Draslík 481.8 mg
- Vláknina 6783.3 mg
- Vitamín A 6783.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme na slabá kolečka. Ředkvičky omyjeme a nasekáme nadrobno, kukuřici zcedíme a všechno lehce smícháme v míse a dáme do chladničky.
-
2
Mezitím uděláme dresink- měkký tvaroh, jogurt a hořčici smícháme v misce, přidáme na jemno nastrouhané jablko, osolíme, opepříme. Zeleninovou směs vyndáme z chladničky, dáme do servírovací mísy a přelijeme dresinkem. Ozdobíme petrželkou a několika kolečky cibule. Můžeme podávat s opečenými brambory nebo celozrnným pečivem.