Salát fazolový
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 10 g
- Sodík 108 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 26 mg
- Draslík 1193.5 mg
- Vláknina 19058.2 mg
- Vitamín A 19058.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Přes noc namočíme fazole do vody, přidáme lžíci tymiánu.
-
2
Poté dáme fazole vařit ve stejné vodě, jako jsme namáčeli a vaříme do změknuí.
-
3
Po uvaření vodu slijeme a fazole propláchneme vodou z kohoutku, aby se odplavil tymián.
-
4
Fazole smícháme se zakysanou smetanou. Podle chuti osolíme a opepříme.