Marináda z bílého vína

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 80 g Cibule
  • 10 g Hořčičné semínko
  • 5 g Pepř černý celý
  • 25 g Cukr krupice
  • 5 g Koriandr celý
  • 500 ml Víno bílé
  • 100 ml Ocet vinný
  • 500 ml Voda pitná
  • 2 ks Bobkový list
  • 10 ks Jalovec
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 224 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 11 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 139.9 mg
  • Vláknina 1562.7 mg
  • Vitamín A 1562.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    K bílému vínu přilijeme stejné množství vody a přidáme všechny přísady. Ve směsi marinujeme asi 1 kg bílého masa nebo sedů 1-2 dny. Procezenou marinádu použijeme na přípravu omáčky.

Komentáře k receptu