Opekaný sýr a křupavý salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Hrášek
  • 150 g Ředkvička
  • 500 g Sýr Gouda 45%
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 kávová lžička Med včelí
  • 0.5 ks Okurka salátová
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Majolka
  • 2 polévková lžíce Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 538 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 1042 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 151.5 mg
  • Draslík 424.4 mg
  • Vláknina 5794.3 mg
  • Vitamín A 5794.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme ocet, med, dijonskou hořčici a trochu pepře, nesolíme, sýr je dost slaný.

  • 2

    Sýr potřeme polovinou zálivky a dáme na plech s pečícím papírem nebo grilovací pánev.

  • 3

    0pékáme 5 minut, aby sýr zhnědl a okraje zůstaly křupavé.

  • 4

    Do zbylé zálivky přidáme majonézu, hrášek v luscích, salátovou okurku a strouhané ředkvičky. Ihned podáváme.

Komentáře k receptu