Ibišek na oleji

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibule
  • 5 ks Rajčata
  • 1 ks Česnek
  • 2 dl Olej olivový
  • 1 kg Okra - Ibišek jedlý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 439 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 409 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 836.4 mg
  • Vláknina 15760 mg
  • Vitamín A 15760 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 54.2 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, postupně přidáme ibišek a česnek. Přilijeme rozmixovaná rajčata a 20 minut povaříme na mírném ohni. Ochutíme solí a pepřem. Podáváme studené i teplé jako přílohu.

Komentáře k receptu