Telecí hlava vařená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 17 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 0 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 38.8 mg
- Vláknina 1653.5 mg
- Vitamín A 1653.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Půlku telecí hlavy očistíme a uvaříme doměkka v osolené vodě s octem, kořenovou zeleninou a tymiánem.
-
2
Uvařené maso ocedíme, nakrájíme a dáme na předehřátou mísu.
-
3
Nakonec pokrm ozdobíme petrželovou natí a podáváme s octovým křenem.