Rybí filet s jarní zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 333 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 16 g
- Sodík 778 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 106.7 mg
- Draslík 744.6 mg
- Vláknina 6745 mg
- Vitamín A 6745 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 47.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 67.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jarní cibulky nakrájíme na tenká kolečka a mrkev nastrouháme na jemném struhadle. Rybí filety případně vykostíme, nakrájíme je na větší kousky, lehce osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Všechnu zeleninu osmahneme na másle, podlijeme vývarem, promícháme a vmícháme smetanu. Přidáme rybu a asi 5 minut v nezakryté nádobě vaříme. Zlehka promícháme a dalších 5 minut necháme táhnout.
-
2
Podáváme s bramborami nebo s rýží.