Grilováný žralok
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 447 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 24 g
- Sodík 216 mg
- Bílkoviny 53 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 127.5 mg
- Draslík 419.8 mg
- Vláknina 605 mg
- Vitamín A 605 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smícháme vinný ocet a olivový olej, přidáme bylinky a prolisovaný česnek a dobře promícháme. Žraloči maso naložíme na hodinu do vzniklé marinády a poté je grilujeme (2 minuty po každé straně na každý centimetr tloušťky masa).