Parma v rajčatové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 360 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 7 g
- Sodík 650 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 541.7 mg
- Vláknina 6543.2 mg
- Vitamín A 6543.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 52.8 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Parmy očistíme, oddělíme hlavy, stáhneme kůži, naporcujeme a osolíme.
-
2
V hrnci rozpálíme olej, na něm orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a bobkový list. Přidáme rajčata, osolíme, opepříme a necháme chvíli povařit, dokud omáčka nezhoustne. Potom vložíme do hrnce porce ryb, podlijeme vínem, přisypeme nasekanou petržel, zakryjeme pokličkou a necháme vařit asi 30 minut.