Makrela s vínem a hořčicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 390 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 21 g
- Sodík 489 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 120 mg
- Draslík 95.1 mg
- Vláknina 2192.5 mg
- Vitamín A 2192.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Troubu předehřejeme na 180 °C. Cibule nakrájíme na kolečka a rozložíme je do pekáčku. Očištěné a osušené makrely položíme na cibuli. Hořčici rozmícháme ve víně, osolíme, opepříme a směs nalijeme na ryby. V troubě pečeme 20 minut.