Makrela s vínem a hořčicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 60 g Hořčice
  • 1200 g Makrela obecná
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 5 g Sůl
  • 200 ml Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 390 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 489 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 120 mg
  • Draslík 95.1 mg
  • Vláknina 2192.5 mg
  • Vitamín A 2192.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Troubu předehřejeme na 180 °C. Cibule nakrájíme na kolečka a rozložíme je do pekáčku. Očištěné a osušené makrely položíme na cibuli. Hořčici rozmícháme ve víně, osolíme, opepříme a směs nalijeme na ryby. V troubě pečeme 20 minut.

Komentáře k receptu