Losos s jablkem a křenem

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Losos - filety
  • 8 g Máslo čerstvé
  • 400 g Tvaroh jemný
  • 60 g Křen
  • 20 g Cukr krupice
  • 5 g Sůl
  • 500 g Jablka
  • 10 ml Ocet vinný
  • 100 ml Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 452 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 626 mg
  • Bílkoviny 58 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 106.4 mg
  • Draslík 880.2 mg
  • Vláknina 5910 mg
  • Vitamín A 5910 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 38.4 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filety očistíme, pokapeme octem a osolíme.

  • 2

    V pánvi zahřejeme máslo a filety v něm po obou stranách opečeme dozlatova.

  • 3

    Tvaroh rozmixujeme s jablky, citronovou šťávou, křenem a cukrem a porce ryby na podnosu tímto pyré ozdobíme.

Komentáře k receptu