Losos s jablkem a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 452 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 11 g
- Sodík 626 mg
- Bílkoviny 58 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 106.4 mg
- Draslík 880.2 mg
- Vláknina 5910 mg
- Vitamín A 5910 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.4 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety očistíme, pokapeme octem a osolíme.
-
2
V pánvi zahřejeme máslo a filety v něm po obou stranách opečeme dozlatova.
-
3
Tvaroh rozmixujeme s jablky, citronovou šťávou, křenem a cukrem a porce ryby na podnosu tímto pyré ozdobíme.