Kambala s liškami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Kambala
  • 30 g Šalotka
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 5 g Sůl
  • 600 g Lišky čerstvé
  • 40 ml Citronová šťáva
  • 200 ml Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 680 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 56 g
  • Sodík 786 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 96 mg
  • Draslík 529.3 mg
  • Vláknina 742.5 mg
  • Vitamín A 742.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dvě lžíce oleje odložíme na opečení ryb a na zbytku orestujeme nasekanou šalotku s očištěnými houbami. Zahřátý olej smícháme s citronovou šťávou, osolíme, opeříme a udržujeme v teple.

  • 2

    Filety opečeme asi 3 minuty z každé strany. Ryby rozdělíme na talíře, obložíme houbami a přelijeme šťávou.

  • 4

Komentáře k receptu