Kambala s liškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 680 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 56 g
- Sodík 786 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 96 mg
- Draslík 529.3 mg
- Vláknina 742.5 mg
- Vitamín A 742.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dvě lžíce oleje odložíme na opečení ryb a na zbytku orestujeme nasekanou šalotku s očištěnými houbami. Zahřátý olej smícháme s citronovou šťávou, osolíme, opeříme a udržujeme v teple.
-
2
Filety opečeme asi 3 minuty z každé strany. Ryby rozdělíme na talíře, obložíme houbami a přelijeme šťávou.
-
4