Arista à la Fiorentina

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 105 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1000 g Vepřová pečeně
  • 10 g Rozmarýn čerstvý
  • 100 ml Voda pitná
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 482 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 169 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 120 mg
  • Draslík 494.1 mg
  • Vláknina 663 mg
  • Vitamín A 663 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso dobře omyjeme, osolíme a opepříme. Poté prošpikujeme kousky čerstvého rozmarýnu. Na závěr potřeme utřeným česnekem.

  • 2

    Přendáme do zapékací nádoby, trochu podlijeme vodou a dáme péct.

  • 3

    Maso pečeme pozvolna při 180 °C cca 90 minut, jedině tak získá vláčnou kozistenci a chutné aroma.

Komentáře k receptu