Arista à la Fiorentina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 482 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 40 g
- Sodík 169 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 120 mg
- Draslík 494.1 mg
- Vláknina 663 mg
- Vitamín A 663 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso dobře omyjeme, osolíme a opepříme. Poté prošpikujeme kousky čerstvého rozmarýnu. Na závěr potřeme utřeným česnekem.
-
2
Přendáme do zapékací nádoby, trochu podlijeme vodou a dáme péct.
-
3
Maso pečeme pozvolna při 180 °C cca 90 minut, jedině tak získá vláčnou kozistenci a chutné aroma.