Berliner Eisbein

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Zelí kysané
  • 600 g Vepřové koleno uzené
  • 24 g Cukr krupice
  • 150 ml Víno bílé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 533 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 243 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 82.5 mg
  • Draslík 272.7 mg
  • Vláknina 4760.5 mg
  • Vitamín A 4760.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 46.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zelí propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat.

  • 2

    Poté přendáme do hrnce, podlijeme vínem, přidáme cukr, kmín a dusíme doměkka. Dochutíme solí

  • 3

    Maso necháme ohřát na páře.

  • 4

    Dušené zelí přendáme na servírovací talíře a na ně naskládáme kousky masa.

  • 5

    Podáváme teplé.

Komentáře k receptu