Jehněčí kotlety přírodní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 567 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 44 g
- Sodík 317 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 150 mg
- Draslík 737.2 mg
- Vláknina 4479.8 mg
- Vitamín A 4479.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 21.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvi s rozehřátým máslem a olejem opékáme jehněčí kotlety asi 5 minut z každé strany.
-
2
Snítky čerstvého rozmarýnu opláchneme, osušíme a otrháme. Posypeme jimi kotlety a smažíme dalších 5 minut.
-
3
Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Přisypeme ke kotletám, přidáme sůl a pepř a opékáme maso 1 minutu.
-
4
Podáváme horké.