Parma s rajčatovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 420 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 18 g
- Sodík 630 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 282.2 mg
- Vláknina 4432 mg
- Vitamín A 4432 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očistíme ryby od vnitřností a šupin, omyjeme a osušíme utěrkou. Poskládáme na vymazaný plech, troubu rozpálíme na 13O stupňů. Připravíme omáčku na polití. Na rozpáleném oleji osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka, prolisovaný česnek a rozmarýn. Přidáme rozmixovaná rajčata, sůl a pepř a 5 minut povaříme. Hotovou omáčkou polijeme ryby a pečeme v troubě 30 minut.