Kadeřavý salát s ovocem a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 19 g
- Sodík 427 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 55.4 mg
- Draslík 588.8 mg
- Vláknina 7943.8 mg
- Vitamín A 7943.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Salát omyjeme, osušíme a natrháme na kousky. Hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme, jablka omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na dílky. Sýr nakrájíme na plátky.
-
2
Jogurt rozšleháme s pomerančovou šťávou a kari kořením. Vmícháme majonézu, mírně osladíme, osolíme a opepříme.
-
3
Všechny připravené suroviny upravíme na talíře a pokapeme jogurtovou zálivkou.