Kadeřavý salát s ovocem a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Hroznové víno
  • 200 g Sýr Brie
  • 150 ml Jogurt bílý
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 1 ks Salát kadeřavý
  • 3 ks Jablka
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Pomerančová šťáva
  • 1 polévková lžíce Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 357 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 427 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 55.4 mg
  • Draslík 588.8 mg
  • Vláknina 7943.8 mg
  • Vitamín A 7943.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Salát omyjeme, osušíme a natrháme na kousky. Hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme, jablka omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na dílky. Sýr nakrájíme na plátky.

  • 2

    Jogurt rozšleháme s pomerančovou šťávou a kari kořením. Vmícháme majonézu, mírně osladíme, osolíme a opepříme.

  • 3

    Všechny připravené suroviny upravíme na talíře a pokapeme jogurtovou zálivkou.

Komentáře k receptu