Pečené broskve s tvarohem
Suroviny
- 50 g Karamel
- 250 g Tvaroh jemný
- 170 ml Víno červené
- 20 ml Víno bílé
- 4 ks Broskve
- 3 ks Vaječný žloutek slepičí
- 0.666667 šálek Smetana 33% (šlehačka)
- 5 polévková lžíce Cukr krupice
- 1 polévková lžíce Kakao - prášek
- 2 polévková lžíce Mandle
- 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 638 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 36 g
- Sodík 13 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 51 g
- Cholesterol 335.5 mg
- Draslík 521 mg
- Vláknina 8914 mg
- Vitamín A 8914 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.9 mg
- Vitamín E 4.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve rozpůlíme, vypeckujeme. Smícháme karamel, mleté mandle, kakao, víno. Směsí naplníme broskve, navrch dáme plátek másla a pečeme je na vymazaném plechu třicet pět minut.
-
2
Ušleháme cukr, žloutky, bílé víno, tvaroh a smícháme je s pěnou.
-
3
Upečené broskve polijeme připravenou směsí.