Salát Veronika

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Hroznové víno
  • 100 g Ananas
  • 100 g Pomeranče
  • 100 g Ořechy vlašské
  • 20 ml Citronová šťáva
  • 20 ml Pomerančová šťáva
  • 150 ml Smetana 16% (pochoutková)
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr moučkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 272 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 64 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 18.8 mg
  • Draslík 250.7 mg
  • Vláknina 5060.5 mg
  • Vitamín A 5060.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do salátové mísy vložíme kuličky hroznového vína, ananas pokrájený na kostičky, oloupaný pomeranč nakrájený také na kostičky a posekané ořechy. Zalijeme smetanou, citronovou a pomerančovou šťávou, přidáme sůl a cukr. Vše dobře promícháme a podáváme vychlazené.

Komentáře k receptu