Tvarohová zmrzlina

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Tvaroh jemný
  • 30 g Cukr hroznový (glukóza)
  • 150 ml Mléko polotučné
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 127 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 96.3 mg
  • Draslík 8.3 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mléko s cukrem a glukózou přivedeme k varu. Směs nalijeme na vaječný žloutek, vše důkladně promícháme a necháme vychladnout. Poté přidáme tvaroh.

  • 2

    Směs vložíme do zmrzlinového strojku a podle návodu připravíme zmrzlinu.

Komentáře k receptu