Buvolí sýr s kaviárem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 404 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 32 g
- Sodík 611 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 43.5 mg
- Draslík 388.4 mg
- Vláknina 4242.5 mg
- Vitamín A 4242.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechen salát očistíme, odtrhneme poškozené a povadlé listy, ostatní propereme studenou vodou, scedíme, osušíme a listy salátu rukoly natrháme na menší kousky. Omyjeme rajčata, osušíme a překrojíme na poloviny. Omyjeme petrželku, bazalku a nasekáme. Sýr nakrájíme na plátky.
-
2
V míse smícháme ocet se solí a pepřem, přiléváme olej a vyšleháme hladkou zálivku. Do zálivky vmícháme nasekanou petrželku a bazalku.
-
3
Na servírovací mísu rozložíme salát a rajčata, přelijeme připravenou zálivkou a vše promícháme. Přidáme plátky sýra a kaviár. Všechno promícháme a podáváme.