Mandlový dresink s petrželkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1014 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 101 g
- Sodík 182 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 27.5 mg
- Draslík 469.6 mg
- Vláknina 15449.5 mg
- Vitamín A 15449.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 16.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mandle a petrželku nasekáme na jemno. Polotvrdý sýr umixujeme a promícháme s nasekanou perželkou a mandlemi. Vznikne pasta, kterou dle chuti osolíme a opepříme. Nakonec ještě přimícháme pažitku. Podáváme k těstovinám a bramborovým nokům.