Červené fazole s chipsy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 45%
  • 10 g Sůl
  • 10 g Pepř cayenský
  • 500 g Maso mleté - mix
  • 400 g Fazole červené sterilované
  • 200 g Tortilla chips
  • 1.33 ml Olej slunečnicový
  • 1 ks Cibule
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 772 kcal
  • Sacharidy 54 g
  • Tuky 49 g
  • Sodík 1611 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 54 g
  • Cholesterol 22.3 mg
  • Draslík 510.1 mg
  • Vláknina 17815 mg
  • Vitamín A 17815 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozpáleném oleji krátce orestujeme nakrájený česnek a cibuli. Přidáme mleté maso, ochutíme solí a pepřem a pozvolna smažíme.

  • 2

    Chipsy narovnáme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem. Na chipsy rozložíme vrstvu červených konzervovaných fazolí, vrstvu masa a vše posypeme nastrouhaným sýrem.

  • 3

    Necháme zapéct v předehřáté troubě na 180 °C 20 minut.

Komentáře k receptu