Rýže s fazolkami a hráškem po indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 615 kcal
- Sacharidy 132 g
- Tuky 3 g
- Sodík 28 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 132 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 559.7 mg
- Vláknina 41966 mg
- Vitamín A 41966 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smícháme cizrnu (channa dal), mouku urad dhal, chilli papričky, česnekové stroužky, kardamom, tyčinku skořice, moučku a koriandr. Směs roztlučeme.
-
2
Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Pokrájíme fazolky, vyloupeme je, přimícháme i s hráškem k rýži a promícháme s indickou omáčkou.