Rybí filé po mexicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 567 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 23 g
- Sodík 362 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 47 g
- Cholesterol 102 mg
- Draslík 910.7 mg
- Vláknina 12721 mg
- Vitamín A 12721 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.3 mg
- Vitamín E 3.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oba druhy rýže uvaříme zvlášť v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
-
2
Omyté a osušené porce filé z okouna osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Zlehka opečeme na másle.
-
3
Avokádo rozpůlíme, odstraníme pecku a dužinu na jemno nakrájíme. Smícháme ji s okapanou rýží.
-
4
Filé upravíme na talíře a ozdobíme plátky citronu a snítkou kopru.
-
5
Podáváme s avokádovou rýží a můžeme doplnit tvarohovým dresinkem.