Polévka na pánvi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 389 kcal
- Sacharidy 81 g
- Tuky 179 g
- Sodík 484527 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 75 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1137.3 mg
- Vláknina 57403.2 mg
- Vitamín A 57403.2 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 140.8 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve na kostičky nakrájíme celer, cibuli, pórek, mrkev, cuketu, brambory a rajčata nakrájíme na půlměsíčky.
-
2
Ve větší pánvi opečeme všechnu nakrájenou zeleninu, kromě rajčat.
-
3
Poté k opečené zelenině přidáme jeden litr vody, tymián, bobkový list, sůl a pepř.
-
4
Takto vaříme asi tři čtvrtě hodiny.
-
5
Vypneme plotnu a přidáme připravená rajčata.
-
6
Počkáme až polévka přestane bublat a můžeme podávat.