Makedonské čevapčiči se skopovým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 439 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 25 g
- Sodík 589 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 122 mg
- Draslík 64.8 mg
- Vláknina 1245 mg
- Vitamín A 1245 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hovězí a skopové maso pomeleme na masovém mlýnku, důkladně je spolu promícháme a necháme odležet několik hodin v chladničce.
-
2
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme k odpočinutému masu, ještě přidáme nadrobno nasekaný česnek, sůl a pepř.
-
3
Vše dobře promícháme a necháme odležet asi 1/2 hodiny.
-
4
Z masa si utvoříme malé válečky 10 cm dlouhé a 2 cm silné, které grilujeme na grilu nebo je usmažíme na oleji v pánvi.