Grilované radicchio
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 151 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 15 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 3.4 mg
- Vláknina 2880 mg
- Vitamín A 2880 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hlávky salátu zbavíme vnějších listů, dobře omyjeme a rozčtvrtíme.
-
2
Osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
-
3
Salát necháme grilovat z obou stran do ztmavnutí a změknutí.
-
4
Podáváme přelité zbytkem oleje a octem. Hodí se jako příloha ke grilovanému masu či jako součást antipasty.